Burkolás és egyéb kőműves munkák

VALÓSÍTSUK MEG EGYÜTT!

TÉRKŐ BURKOLÁS

ÚTBURKOLAT, SZEGÉLYEK

TÁMFAL, LÉPCSŐ ÉPÍTÉS

MIÉRT HASZNOS?

Egyre többször nem csak a kertépítések alatt, hanem külön is vállalunk térkőburkolási és egyéb kerthez kapcsolódó kőműves munkákat. A kert épített elemei ugyan úgy fontosak és meghatározóak, mint a kertet alkotó növényzet. Az útburkolatokkal irányokat, vagy felületeket adhatunk meg a kertben, a szegélyezéssel a kert kereteit adhatjuk meg, támfal és lépcső építéssel a lejtős területeket fogalmazhatjuk újjá és tehetjük élhetőbbé, esztétikusabbá.

Ilyen és ehhez hasonló kerti elemek kivitelezését is vállaljuk magas szakmai hozzáértésünkkel és összeszokott csapatunkkal. Munkavégzésünket a pontosság, gyorsaság és nagy precizitás jellemzi. A munkákat az alapozástól kezdve, az anyagbeszerzésen túl a teljes munka levezetésén át komplexen vállaljuk garanciával.

Amennyiben térkő kialakításán, támfal, lépcső, vagy esetleg magaságyás építésén gondolkozik, keressen minket bizalommal!

GALÉRIA

KÉRJEN DÍJMENTES AJÁNLATOT!

Az alábbi űrlap kitöltése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, és segítünk megvalósítani elképzeléseit!

25% KEDVEZMÉNY

Ebben a hónapban az általunk felmért öntözőrendszereket

25 %-os kedvezménnyel készítjük el. 

A kedvezmény az árajánlat kiküldésétől számított egy héten belüli elfogadás esetén érvényes.