Öntözőrendszerek

"Álmai kertje, karnyújtásnyira!"

Spóroljon rengeteg időt, energiát azzal, hogy automaziálja kertje öntözőrendszerét!

MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLA?

A több évtizedes múltra visszatekintő öntözőrendszer kiépítése nélkülözhetetlen a mai rohanó világban, ha kertépítésről van szó.

A növények ideális fejlődéséhez, a kerti szezon alatt átlagosan napi 1-2 öntözésre van szükség. A gyakoriság mellett az öntözés szelektivitása is fontos, tehát máshogy kell öntözni egy árnyékos területet, mint a kert naposabb részeit. A veteményest, növénysávot, sziklakertet és gyepfelületet megint más és más intenzitással, gyakorisággal – sőt itt még más technológiával – kell beöntözni.

Kerttulajdonosként tehát nagyon nagy felelősséggel járna ennek a rendszeres, sok időt igénylő feladatnak az elvégzése. Nem is beszélve a nyári vakációkról, amikor egy-két hétre elutazik az ember és nincs aki öntözze a kertet. Szerencsére ebben nyújt segítséget a több évtizedes múltra visszatekintő öntözőrendszerek jelenléte. 

Egy jól megtervezett öntözőrendszer  időt és pénzt spórol meg nekünk, hisz pontosan annyi vizet juttat ki, amennyire a kertnek szüksége van. Természetesen most már a rendszerek esőérzékelővel vannak ellátva, így esős, nedves időben, az öntözésvezérlő tiltja a program elindulását, egészen a terület felszáradásáig. A hatékonysága még az egyenletes vízkijuttatásában rejlik, amit szabad kézzel nem igazán lehet megoldani. Ráadásul az időzíthetősége miatt mindig a legmegfelelőbb időben indulnak el az egymás utáni öntözési programok.

Amikor öntözőrendszer építésére kerül a sor cégünk nem csak egy bizonyos gyártó termékeit használja, hanem minden márkából a legjobbat az ár-érték arányt szem előtt tartva. A kizárólag minőségi termékeket a legjobb szaktudással szereljük össze és adjuk át megrendelőinknek. Nem csak gyepfelületek és növénysávok öntözésének a kialakítását tudjuk megvalósítani. Nagy tapasztalatunk van még a talaj alatti öntözés, mikroszórófejes öntözés és a veteményeskertek, magaságyások öntözőrendszereinek tervezésében és kivitelezésében is.

Amennyiben Ön is öntözőrendszer építtetésén gondolkozik vegye fel velünk a kapcsolatot vagy keressen minket telefonon.

OKOSKERT? IGEN!

Jó pár éve már az öntözőrendszert is ki lehet építeni mint okosrendszer, ami még több kényelmet nyújt a felhasználójának. Erről és az egyéb okoskert funkciókról a lenti gombra kattintva tudhat meg többet!

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

25% KEDVEZMÉNY

Ebben a hónapban az általunk felmért öntözőrendszereket

25 %-os kedvezménnyel készítjük el. 

A kedvezmény az árajánlat kiküldésétől számított egy héten belüli elfogadás esetén érvényes.