Rólunk

"Álmai kertje, karnyújtásnyira!"

Több mint 10 éves kertépítészeti tapasztalattal rendelkezünk. Minden egyes munkánkat nagy precizitással, első osztályú anyagok beépítésével végezzük el. Mivel kertépítéseink során évtizedekre alkotunk, célunk hogy ügyfeleink elképzeléseit ötvözzük a helyszínben rejlő lehetőségekkel és kihozzuk a kertből a lehető legélhetőbb funkcionalitást, ugyanakkor fontos hogy esztétikus és könnyen kezelhető, fenntartható kerteket alkossunk. Legyen szó akár egy dinamikusabb vonalvezetésű kertről, akár egy letisztult, minimalista dizájnról.

Budakalászi cégünket 2014-ben alapítottuk, saját szaktudásunk mellett a céget is folyamatosan fejlesztjük, így a gépparkunk és anyagkészleteink bővítése miatt elengedhetetlen volt számunkra egy raktár kialakítása. Így sikerrel kiépítettünk Pomázon egy 2222 m2-es telephelyet.

Kollégáink egymást segítve és kiegészítve alkotják meg az ügyfeleink által megálmodott kerteket. A szakszerű és pontos munkavégzés elengedhetetlen számunkra, mint szakmabeli cégvezető nagy örömmel irányítom minden egyes projektünket, a fenntartásoktól, a kertépítésen át, egészen a közterületek és parkok megépítéséig. Nem csak mint koordinátor szeretek ott lenni, hanem mint a csapat szerves része, a fizikai munka is nagy szenvedélyem. Nem baj ha kosszal jár!

TULAJDONOSI HÁTTÉR

Vőneki Bálint
Tájrendező és kertépítő mérnök

A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem, mint Tájrendező és Kertépítő mérnök. Kertalkotó ismereteimet két finnországi egyetemen (University of Helsinki, Häme University of Applied Sciences) tovább gyarapíthattam. Az egyetemet befejezve hamar projekt manager lettem egy kert- és parképítő cégnél, ahol családi házak kertjei mellett a budapesti Hunyadi tér építési munkálatait is vezethettem. Alkalmam volt még a tapasztalataimat bővíteni az Európa leghíresebb kastélyparkjai között számontartott írországi Birr Castle Demesne kastélypark fenntartásának koordinálásában és gyakorlásában. Azóta is folyamatosan fejlesztem magam a kertépítészethez társítható egyéb szakterületekben is, legutóbb a villanyszerelői szakképesítést szereztem meg.

KÉRDÉSE VAN? SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdéssel fordulna hozzánk, vagy árajánlatot szeretne kérni: állunk rendelkezésére!

25% KEDVEZMÉNY

Ebben a hónapban az általunk felmért öntözőrendszereket

25 %-os kedvezménnyel készítjük el. 

A kedvezmény az árajánlat kiküldésétől számított egy héten belüli elfogadás esetén érvényes.